VISUALISERING

Virkelighedsnært

Visualisering har idag en helt afgørende betydning i realiseringen af produkter, i præsentationen af produkter. Teknologien har i dag sat os i stand på et meget tidligt tidspunkt at fået virkelighedsnært billede af hvordan et produkt vil tage sig ud i virkeligheden.

Håndskitser og rendering

Håndskitser er de først spæde forsøg på at formulere en idé som så senere bliver en mere konkret farvelagt skitse og tilhørende illustrationer der viser hvordan brugeren interagerer med produktet. Når løsningen bliver til produkt og konkretiseres bliver ideen til en digital kon-struktion som kan renderes tilen fotorealistisk præsentation.

Hvad er konteksten?

FRGMNT arbejder med alle former for præsentation fra facilitering af ideseancer, håndskitsering, fotografi, farvelægning, kon-struktion og rendering i 3D og design af brugerdisplays, ikoner og prictogrammer samt professionel grafisk præsentation og produktion. Det er kun konteksten der sætter ambitions-niveauet.

KONTAKT

Daniel D. Hansen
ddh@frgmnt.dk

© copyright 2019 FRGMNT

KREATIV FACILITERING

Trænger I til et kreativt pust væk fra de vante rammer, hvor nye kreative processer skabes. Så kig forbi og lad FRGMNT facilitere din næste kreative workshop, seminar eller medarbejderdag i inspirerende naturskønne omgivelser. Ud over tegnestuen og workshoppen råder FRGMNT over faciliteter til  workshops og foredrag. Jeres arrangement kan arrangeres som fuldt sammensatte forløb  med facilitering, teknik, forplejning samt gourmetkaffe.