HVAD?

FRGMNT er forkortet af ordet fragment og betyder brudstykke. Produkter er i dag komplekse størrelser der baserer sig på mange forskellige parametre og særligt cirkulære produkter som indebærer en systemtankegang. FRGMNT handler om at identificere væsentlige indsatsområder hvor der er potentiale for værdiskabelse og optimering for både producent og bruger. FRGMNT har den filosofi, at det er de små justeringer, der gør de største forskelle.

Når FRGMNT arbejder med produkter handler det om at iden-tificere problemstillinger, arbejde kreativt med problemløsning og så teste og sandsynliggøre løsningsmodeller.

HVEM?

Jeg har altid været en opdagelsesrejsende. Ikke kun i geografisk forståelse men i form af viden og interesser. Jeg er meget passioneret omkring, at afsøge nye vidensområder og filosofier. Jeg vil gerne medvirke til at skabe hensigtsmæssige produkter og forretningsmodeller.

Med hensigtsmæssig mener jeg bæredygtig, kvalitativ, noget der forbedrer vores trivsel på jorden men som også forbedrer jordens trivsel. Jeg er faglært inden for metalindustrien men min store passion for design og det kreative førte mig videre til at blive designingeniør. Jeg er desuden bæredygtig rådgiver. Jeg er sideløbende med FRGMNT til-knyttet ingeniøruddannelserne på Syddansk Universitet som projekt-vejleder.

HVORDAN?

FRGMNT er et designbureau med særligt fokus på bæredygtighed. Opgaverne består af produktdesign, udviklingsprojekter, produktpræsentationer for iværksættere, bæredygtig rådgivning og cirkulær økonomi, produktudvikling, grafisk identitet og modelarbejde. FRGMNT er placeret centralt i landet på Nordfyn og består af tegnestuen med inhouse værksted og model workshop. FRGMNT arbejder efter en systematisk udviklingsmodel, hvor hele udviklingsprocessen kortlægges og dokumenteres på en overskuelig og visuel måde så alle kan følge med.

KONTAKT

Daniel D. Hansen
ddh@frgmnt.dk

© copyright 2019 FRGMNT

KREATIV FACILITERING

Trænger I til et kreativt pust væk fra de vante rammer, hvor nye kreative processer skabes. Så kig forbi og lad FRGMNT facilitere din næste kreative workshop, seminar eller medarbejderdag i inspirerende naturskønne omgivelser. Ud over tegnestuen og workshoppen råder FRGMNT over faciliteter til  workshops og foredrag. Jeres arrangement kan arrangeres som fuldt sammensatte forløb  med facilitering, teknik, forplejning samt gourmetkaffe.