IDENTITET

Værdi og formål

Der opstår hele tiden nye måder at differentiere sig på som virksomhed og der er i større omfang kommet fokus på at man som virksomhed har en værdibaseret tilgang til sin ydelse og sit produkt. Parametre man som forbruger kan relatere sig til og identificere sig med.

Hvad er det vi laver?

Arbejdet med identitet kan ses som et ekstra værdilag som er tilknyttet et produkt eller ydelse og som er det, der giver produktet liv og mening. Det er også en rød tråd. der helt skarpt og klart definerer en virksomhed i forhold til andre.

Skjulte potentialer

Arbejdet med identitet handler for FRGMNT typisk om at få “strammet linierne op”. Langt de fleste virksomheder er noget i kraft af deres produkt og ydelse men nogen gør måske noget gavnligt eller smart uden af få det fortalt. Vores privilege er vores objektivitet og evne til at få øje på skjulte potentialer.

KONTAKT

Daniel D. Hansen
ddh@frgmnt.dk

© copyright 2019 FRGMNT

KREATIV FACILITERING

Trænger I til et kreativt pust væk fra de vante rammer, hvor nye kreative processer skabes. Så kig forbi og lad FRGMNT facilitere din næste kreative workshop, seminar eller medarbejderdag i inspirerende naturskønne omgivelser. Ud over tegnestuen og workshoppen råder FRGMNT over faciliteter til  workshops og foredrag. Jeres arrangement kan arrangeres som fuldt sammensatte forløb  med facilitering, teknik, forplejning samt gourmetkaffe.