DESIGN THINKING

Tænke ud af boksen

Design er ikke kun udseende og æstetik. Et nyere begreb som egentlig er en helhedsorienteret metodetilgang til at lave produkter og ydelse med udgangspunkt i brugerens behov.

Design tænkning kan bruges og bruges ikke kun i forhold til produkter og ydelser, men er også et godt redskab til at tænke ud af boksen i andre sammenhænge.

Identificere og teste

Design tænkning er en måde at få indkredset og formuleret en eller flere problemstillinger som typisk er sat i forhold til forbrugeren, at sætte sig i brugerens sted. Ved at gøre det kan man i idéskabelsen holde det rette fokus i forhold til den læsning man skal have udviklet. Derfor er det at teste og simulere forskellige løsningudfald en stor del af designtænkning.

Facilitere og teste

FRGMNT arbejder ud fra en udviklingsmodel hvor forretningmodel, produkt og markedsføring hænger uløseligt sammen. FRGMNT arbejder med at danne en rød tråd igennem hele værdikæden i samspil med kunden ved at formulere en skarp fortælling og en grafisk signatur om virksomheden.

KONTAKT

Daniel D. Hansen
ddh@frgmnt.dk

© copyright 2019 FRGMNT

KREATIV FACILITERING

Trænger I til et kreativt pust væk fra de vante rammer, hvor nye kreative processer skabes. Så kig forbi og lad FRGMNT facilitere din næste kreative workshop, seminar eller medarbejderdag i inspirerende naturskønne omgivelser. Ud over tegnestuen og workshoppen råder FRGMNT over faciliteter til  workshops og foredrag. Jeres arrangement kan arrangeres som fuldt sammensatte forløb  med facilitering, teknik, forplejning samt gourmetkaffe.